• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Ενημέρωση για τη λειτουργία μας εν όψει πανδημίας

Ενημέρωση για τη λειτουργία μας εν όψει πανδημίας

ΝΕΑ


Η δέσμευση της INFOSUPPORT στους εταίρους μας κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19 (κορονoϊός)

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

 

Προς τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας,

Παρόλο που ταλανίζεται από τις επιπτώσεις της πανδημίας (COVID-19) του κορονοϊού (SARS-CoV-19), η INFOSUPPORT δεσμεύεται να στηρίζει την επιχείρησή σας καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της πανδημίας και να παραμένει δίπλα σας με συνέπεια στις υπηρεσίες της ανά πάσα στιγμή.

Στο πλαίσιο των κρίσιμων εξελίξεων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα μας, η INSOSUPPORT λειτουργεί σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες της τοπικής κυβέρνησης και των αρχών δημόσιας υγείας ανά τον κόσμο. Σαφέστατα, η υγεία και η ευημερία τόσο των εργαζομένων της INFOSUPPORT όσο και των εργαζομένων σας παραμένουν προτεραιότητα.

Έχουμε υιοθετήσει μία σειρά προληπτικών μέτρων που στοχεύουν στην προστασία των εργαζομένων μας, στην αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών και υποστήριξη των πελατών μας, αλλά και στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19.

Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτήν την περίοδο κρίσης είναι κρίσιμο να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας και να σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στις μοναδικές απαιτήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε. Παράλληλα, έχουμε θέσει σε εφαρμογή πρακτικές για να συμβάλλουμε στον μετριασμό της κατάστασης με στόχο τη μείωση της πιθανής μετάδοσης. Διαθέτουμε εκτεταμένες δυνατότητες συνεργασίας στο διαδίκτυο προκειμένου οι υπάλληλοί μας να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά και μαζί με εσάς και τους προμηθευτές μας.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας τα στελέχη μας, έχοντας εξοπλιστεί πλήρως, εργάζονται απομακρυσμένα, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, ενώ παράλληλα θα υφίσταται προσωπικό ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζοντας την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων μας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επιπρόσθετα, τα στελέχη μας δεν θα συμμετέχουν σε συναντήσεις και επαγγελματικά ταξίδια, με σκοπό τον περιορισμό των προσωπικών επαφών. Ωστόσο, όλες οι απαραίτητες συναντήσεις θα πραγματοποιούνται με ψηφιακά μέσα τηλεδιάσκεψης.
Εργαζόμαστε άοκνα για να βοηθήσουμε όλους να παραμείνουν ασφαλείς, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε.

Η διοίκηση της INFOSUPPORT βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να επανεκτιμά συνεχώς την κατάσταση με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα ώστε να ανταποκριθεί καταλλήλως στην κρίση.  Καθώς αυτή εξελίσσεται, θα προσαρμόζουμε τις δραστηριότητές μας για να διατηρούμε την επιχειρησιακή μας συνέχειά και να υποστηρίζουμε την ασφάλεια και την υγεία αυτών που επηρεάζονται, τόσο του δυναμικού μας όσο και τη δική σας.  

Επικοινωνήστε με την ομάδα της INFOSUPPORT με τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις και ανησυχίες ή για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας σχετικά με τα σχέδιά μας για τη συνέχιση των υπηρεσιών μας.

Με Εκτίμηση,

INFOSUPPORT

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα