• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ελάτε στο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ελάτε στο "SAP NOW" day!

ΝΕΑ


Back to Human. Explore the Future of Intelligence 
16.04.19 || Μέγαρο Μουσικής

Οι έξυπνες και ευφυείς τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά όχι μόνο τον τρόπο λειτουργίας μας, αλλά και τον τρόπο ζωής μας, τον τρόπο σκέψης, επικοινωνίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε να συζητήσουν όλοι οι επιχειρηματικοί κλάδοι και παράγοντες που συμμετέχουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό και τη χρήση αυτών των νέων τεχνολογιών.
Περισσότερο από ποτέ, στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Ψηφιακής Εκμάθησης, η τεχνολογία πρέπει να θεωρείται ως ένα εργαλείο, ένα μέσο και ποτέ ως μία τελική επιλογή, η οποία πρέπει πάντα και σε κάθε περίπτωση να έχει ως κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.
Ο στόχος, λοιπόν, είναι να θέσουμε και πάλι τον άνθρωπο στο κέντρο, επιβεβαιώνοντας τον στρατηγικό ρόλο της τεχνολογίας, ικανή να ενισχύσει τις ικανότητές μας χωρίς να καταστρέφει την ανθρώπινη φύση μας.
Το να μιλήσουμε για την ηθική της καινοτομίας, σημαίνει επίσης να γνωρίζουμε την τεράστια δύναμη που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία και πώς θέλουμε να την διαχειριστούμε. Σημαίνει να αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε πώς θέλουμε να εξελιχθούμε και σε ποιο μέλλον θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και όχι θύματα.

Επειδή η επιλογή, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, είναι ακόμα δική μας.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η INFOSUPPORT σας προσκαλεί στο "SAP NOW" day, για να ενημερωθείτε αλλά και να δείτε πως μπορείτε να αναβαθμίσετε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε και να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία πιο αποτελεσματικά .

Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και να δείτε μέσα από πραγματικά success stories πως και γιατί επιχειρήσεις αναβάθμισαν το λογισμικό τους σε "SAP BusinessOne" και τα οφέλη που αποκόμισαν.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.
Η εγγραφή και η συμμετοχή σας στο SAP NOW Athens είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Συμπληρώστε τώρα τη Φόρμα Εγγραφής και σας περιμένουμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 16.04.2019, από τις 10:00 - 17:00.

 

AGENDA

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του SAP NOW Athens 2019 Day

 

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα