• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
SMART CITY BUSINESS INTELLIGENCE

SMART CITY BI

SMARTEGi BUSINESS INTELLIGENCE


Εφαρμογή επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence)

Βασικά Προτερήματα:

  • Συλλογή, Επεξεργασία και παρουσίαση πολλών και διαφορετικών των δεδομένων
  • Οπτικοποιημένα και ευανάγνωστα διαγράμματα
  • Αναλυτικοί και διαδραστικοί συγκεντρωτικοί πίνακες

Όλα τα δεδομένα σας συγκεντρωμένα σε μια πλατφόρμα!

Περιγραφή Λειτουργίας

Το SMART CITY BI της σουίτας SMARTEGi είναι ένα απίστευτα ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας.

Συνδυάζοντας τεχνικές στατιστικής, ανάλυσης δεδομένων και Business Intelligence, το SMART CITY BI, συλλέγει όλα τα δεδομένα από πολλές και διαφορετικές πηγές, τα επεξεργάζεται και σας τα παρουσιάζει σε μία πλατφόρμα!

Ένα εργαλείο πλήρους λειτουργίας έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της κάθε Υπηρεσίας στην επιχείρηση σας.

Με πολύ εύκολο, γρήγορο τρόπο, ο κάθε υπάλληλος που έχει πρόσβαση μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τους δείκτες που σας αφορούν!

Το SMART CITY BI έρχεται σε δύο εκδόσεις, SMART CITY BI για Ιδιωτικές/Δημόσιες επιχειρήσεις και SMART CITY BI για Δήμους.

SMART CITY BI για Ιδιωτικές/Δημόσιες επιχειρήσεις

Όλα τα data της επιχείρησης σας από όλα τα τμήματα συλλέγονται.

Δείτε με ευκολία τις πωλήσεις, τις αγορές, τις προμήθειες και την πορεία της επιχείρησης σας, οπτικοποιώντας τα δεδομένα σας. Οικονομικά, Λογιστικά, δεδομένα αποθήκης, προσωπικού και άλλα πολλά, συνδυάζονται ώστε να σας παρέχουν τα καλύτερα συμπεράσματα.

Λάβετε άμεσα αποφάσεις, συμβουλευόμενοι τους καθημερινούς δείκτες KPI’s της επιχείρησης σας!

SMART CITY BI για Δήμους

Για οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που απαιτούν μια πλήρη και λεπτομερή εικόνα για κάθε διαδικασία του οργανισμού, το SMART CITY BI της σουίτας SMARTEGi μπαίνει σε λειτουργία.

Δώστε τη δύναμη της Ανάλυσης Δεδομένων (Data Analysis) στο Ανθρώπινο Δυναμικό των ΟΤΑ που λαμβάνουν αποφάσεις σε κάθε Τμήμα του Δήμου, ώστε να χρησιμοποιηθούν αυτά τα δεδομένα για να λειτουργεί ο Οργανισμός αποτελεσματικότερα και προς όφελος του Δήμου.

Αυτό, με τη σειρά του δίνει ακριβείς απαντήσεις προκειμένου ο ΟΤΑ να αναπτύξει ακριβείς οικονομικές προβλέψεις και να πάρει αποφάσεις για κινήσεις που θα βελτιώσουν την αποδοτικότητα του οργανισμού.

Το SMART CITY BI έχει αναδειχτεί ένα ιδιαίτερα χρηστικό εργαλείο για του Δημάρχους και λοιπούς αιρετούς καθώς τα δεδομένα που αντλούν από το SMART CITY BI αξιοποιούνται στα Δ.Σ.

Οικονομικά, Λογιστικά, δεδομένα προσωπικού, δημοτικής αστυνομίας ύδρευσης ενέργειας κ.α. συλλέγονται από το SMART CITY BI και σας παρέχουν μια ολοκληρωμένη καθημερινή εικόνα του Δήμου σας!

Με άλλα λόγια, για σχεδόν κάθε πιθανή μέτρηση δεδομένων, οπτικοποίηση, αναφορά ή χειρισμό πληροφοριών, το SMART CITY BI της σουίτας εφαρμογών SMARTEGi έχει μια λύση.

Δυνατότητες

SMART CITY BI

Εργαλεία

Δήμος Θήρας Δήμος Ραφήνας Δήμος Κηφισιας Οργανισμός Λιμένων Λαυρίου Δήμος Σίφνου Δήμος Σερίφου

Με ενδιαφέρει!

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα