• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Γιατί το SAP Business One για την επιχείρηση σας;

Γιατί το SAP Business One για την επιχείρηση σας;

ΝΕΑ


Το SAP Business One έχει αναδειχθεί ως ένας από τα κορυφαία λογισμικά ERP στην αγορά καθώς είναι γνωστό ότι παρέχει  λύσεις για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τις αναπτυσσόμενες επιχείρησης να διαχειριστούν την επιχείρηση τους αποτελεσματικά.

Αυτά είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει:  

1.Υποστηρίζει όλους τους λειτουργικούς τομείς (Key Functional Areas)* της επιχείρησης σας

Με το SAP BUSINESS ONE ενσωματώνονται όλοι οι διαφορετικοί τομείς που περιέχονται στο Key Functional Area μιας επιχείρησης συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, οικονομικών, πωλήσεων, πελατών, αγορών , λειτουργιών απογραφής , διανομής και αναφοράς αλλά και management σε μία πλατφόρμα.

Με αυτό τον τρόπο παρέχεται άμεση πρόσβαση σε όλες τις επιχειρηματικές πληροφορίες και σας επιτρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

*Marketing, Sales, Engineering, Finance, Procurement, Production, Maintenance, Quality.

Screenshot of SAP Business One

2. User- Friendly!

Το SAP Business One προσφέρει μια γκάμα από διαφορετικά εργαλεία και φιλικό ως προς τον χρήστη, που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της επιχείρησης. Όλες οι προσαρμογές μπορούν να πραγματοποιηθούν από οποιονδήποτε με ή χωρίς τεχνική εμπειρία ή εξειδίκευση. 

3. Λειτουργίες καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών

Η πρόσβαση τις σωστές πληροφορίες πελατών είναι το κλειδί για την επιτυχία! Το SAP B1 παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες των πελατών σας, επιταχύνοντας την ανταπόκριση σας στα αιτήματα των πελατών σας .

4. Επεκτασιμότητα

Η επεκτασιμότητα που διασφαλίζει το SAP B1 είναι μοναδική από οποιαδήποτε άλλη λύση ERP στην αγορά. Μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων αλλά και των ώριμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η πλατφόρμα μπορεί πολύ εύκολα να υποστηρίξει πάνω από 500 χρήστες ανά πάσα στιγμή.

Screenshot of SAP Business One

 5. Λύσεις ειδικά διαμορφωμένες για κάθε κλάδο

Είτε πρόκειται για καταναλωτικά προϊόντα, κατασκευή, επαγγελματικές υπηρεσίες, λιανική, χονδρική διανομή ή οποιονδήποτε άλλο κλάδο, θα βρείτε λειτουργίες και εργαλεία επεξεργασίας ειδικά σχεδιασμένα για τη δική σας χρήση! Το SAP Business One παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα οικοσυστήματα τρίτων παρόχων που δημιουργούν λύσεις για κάθε κλάδο.

 

Είμαστε on-line!

Eπικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις τα πάντα για το SAP Business One! 

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα