• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Επίσκεψη στο Πρόγραμμα MBA του Ο.Π.Α

Επίσκεψη στο Πρόγραμμα MBA του Ο.Π.Α

ΝΕΑ


Είναι τιμή μας που προσκληθήκαμε στο Πρόγραμμα MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και πιο συγκεκριμένα στο μάθημα Πληροφορικά Συστήματα, για να μιλήσουμε στους φοιτητές για το σύστημα SAP ERP.

Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την INFOSUPPORT group να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της με την επόμενη γενιά των ηγετών των επιχειρήσεων και να τους βοηθήσουμε να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην ψηφιακή εποχή.

Το SAP ως ένα από τα κορυφαία συστήματα ERP στον κόσμο, χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε διάφορους κλάδους δραστηριοποίησης.

Οι Σαραντίδης Βασίλης , Γεωργάνος Βασίλης ,Σακελαρίου Άκης ,Μαμάκος Βασίλης και Μαυρογιάννης Σάββας, εκπαίδευσαν τους φοιτητές στο SAP Business one, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να πετύχουν στον σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Μαμάκου Ξένια, διδάσκουσα του μαθήματος Πληροφορικά Συστήματα, και το πρόγραμμα MBA AUEB για την πρόσκληση.

 

 

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα