• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Επιχειρήσεις Χονδρικής&Διανομών:Λύσεις τεχνολογίας

Επιχειρήσεις Χονδρικής&Διανομών:Λύσεις τεχνολογίας

ΝΕΑ


Ως χονδρικό εμπόριο αναφερόμαστε σε ένα άτομο ή μια επιχείρηση που διευκολύνει τις πωλήσεις προϊόντων σε μεγάλες ή χύμα ποσότητες.

Μια επιχείρηση χονδρικής έχει ως πελάτες αντίστοιχα επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου οι οποίοι με την σειρά τους πωλούν τα προϊόντα στους καταναλωτές.

Ως μια επιχείρηση χονδρικής ή διανομών είναι πολύ σημαντικό να γίνεται σωστή καταγραφή προϊόντων αποθήκης αλλά και μια γρήγορη συναλλαγή με τους πελάτες του λιανικού εμπορίου εκδίδοντας σωστά τα τιμολόγια την στιγμή της συναλλαγής.

5 λόγοι που τα συστήματα πληροφορικής βελτιώνουν τις διαδικασίες σε μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ή διανομών

1.Οργάνωση

Επιτυγχάνεται η καλύτερη οργάνωση του τμήματος των πωλήσεων, με διαδικασίες όπως merchandising, x-van και  Sales Force Automation

 2.Αυτοματοποίηση ροής εργασιών

Από την παραλαβή έως και την παράδοση των προϊόντων οι διαδικασίες αυτοματοποιούνται μειώνοντας τις πιθανότητες ανθρώπινου λάθους.

3.Ηλεκτρονική τιμολόγηση παραστατικών-Διευκόλυνση λογιστικών διαδικασιών με τους πελάτες σας

 Η ανταλλαγή ηλεκτρονικών αρχείων με τους πελάτες σας διευκολύνει την μεταξύ σας επικοινωνία έχοντας πάντα real time ενημέρωση των πωλήσεων σας αλλά άμεση διασύνδεση με την πλατφόρμα my data.

Για τις επιχειρήσεις χονδρικού εμπορίου ή διανομών επιλέγονται πάντα λύσεις φορητής ηλεκτρονικής τιμολόγησης ώστε η διαδικασίες τιμολόγησης να γίνονται εύκολα και γρήγορα την στιγμής της παράδοσης.

4. B2B portal-Άμεση επικοινωνία με τους προμηθευτές

Φανταστείτε να έχετε μόνο μια πλατφόρμα όπου εκεί θα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες από όλους τους προμηθευτές σας εύκολα και  γρήγορα αλλά και να ελέγχετε τα αποθέματα τους οποιαδήποτε στιγμή. Οι εφαρμογές B2B web order μπορούν να σας εξυπηρετήσουν ώστε να έχετε την καλύτερη επικοινωνία με όλους τους προμηθευτές σας.

5.Παρακολούσθηση των αποθεμάτων σας αλλά και των φορτηγών σας

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση σας να εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μπορεί να ελέγχει οποιαδήποτε στιγμή την διαθεσιμότητα των προϊόντων της άλλα και των προϊόντων που διανέμονται αυτή την στιγμή στους πελάτες καθώς και τη ακριβής τοποθεσία των φορτηγών της, αποφεύγοντας λάθη αλλά και εντοπίζοντας άμεσα πιθανές βλάβες των οχημάτων.  

Η λύσεις που η INFOSUPPORT Business προτείνει στις επιχειρήσεις Χονδρικού εμπορίου και διανομών:

Mobileworld x-van

Mobileworld xVan

 

 

 

 

 

 

 

Mobileworld SFA

Mobileworld SFA

Mobileworld Logistics

Mobileworld Logistics

mobileworld B2B web order

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα