• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Η INFOSUPPORT δίνει το παρών στη ΔΕΘ

Η INFOSUPPORT δίνει το παρών στη ΔΕΘ

ΝΕΑ


To cloud στη ΔΕΘ- Η interworks.cloud μαζί με επιλεγμένους μεταπωλητές της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Ημερομηνίες Έκθεσης: 07 έως και 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ωράριο έκθεσης: Καθημερινές 16:00-22:00, Σαββατοκύριακα 10:00-22:00

 

05/09/2019 | PRESS RELEASE

 

Η INFOSUPPORT δηλώνει το παρών και συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε μια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού!

Με moto "The Colorful Exhibition" και έχοντας ως τιμώμενη χώρα την Ινδία, μία οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη, που αποτελεί ταυτόχρονα και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 ετοιμάζεται να καταπλήξει τα πλήθη σε μία διοργάνωση B2B, B2C, αλλά και B2G (business to government).

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τις νέες τεχνολογίες και αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού με διεθνή ακτινοβολία. 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η προσέλευση νέων ανθρώπων, οι οποίοι προσελκύονται από την καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία.

Συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις από όλη τη χώρα είτε με ιδιωτική πρωτοβουλία είτε κάτω από την «ομπρέλα» κρατικών φορέων, αλλά και επιφανείς εταιρίες από την παγκόσμια αγορά.

Παράλληλα η ΔΕΘ, εμπεριέχει στο DNA της το στοιχείο της ψυχαγωγίας, αποτελώντας έναν ζωντανό πόλο έλξης για όλες τις ηλικίες και μια «γιορτή» για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλων των κλάδων μπορούν να μάθουν πώς μπορούν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρηση τους και να μεταβούν στην εποχή του cloud.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός (digital transformation) αποτελεί απαραίτητη ενέργεια για την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα όλων των επιχειρήσεων. Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την παροχή λύσεων και τεχνογνωσίας σε επιχειρήσεις ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται ή το μέγεθος τους, η interworks.cloud προχώρησε στην δημιουργία ενός exclusive δικτύου. To SELECT πρόγραμμα αποτελεί την κορωνίδα του γενικότερου δικτύου μεταπωλητών. Απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους εμπορικούς κλάδους, κατέχουν πιστοποιήσεις από την Microsoft αλλά και την interworks.cloud για την εμπειρία και τεχνογνωσία τους στον χώρο του cloud.

Μία στάση στο stand 13 του περιπτέρου 10 θα ωφελήσει διπλά τους επισκέπτες καθώς είναι μία μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν τις εταιρείες Infosupport, Onset και Protogramma μέλη του δικτύου SELECT δικτύου, που εξειδικεύονται σε ψηφιακές λύσεις όπως CRMs, ERPs, λύσεις παραγωγικότητας, email, αποθήκευσης, ασφαλείας, μηχανοργάνωσης και άλλων.

ΔΕΘ

δεθ

Μαζί τους οι μηχανικοί της interworks.cloud μπορούν άμεσα να ταυτοποιήσουν τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης και να δημιουργήσουν ένα πλάνο μετάβασης στο cloud για κάθε τελική επιχείρηση. 

«Η συμμετοχή μας στην 84η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, συμματοδοτεί έμπρακτα τη στήριξή μας στο SELECT δίκτυο μεταπωλητών μας και αποσκοπεί στην δημιουργία ενδιαφέροντος από τελικές επιχειρήσεις που θέλουν να μεταβούν στο cloud. Ενέργειες όπως αυτή δίνει βήμα στους συνεργάτες μας να έρθουν σε άμεση επαφή με τους decision makers των ελληνικών επιχειρήσεων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τις ανάγκες τους για να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους,» δήλωσε η Πελαγία Παπουλίδου, Αντιπρόεδρος Marketing της interworks.cloud, ενώ τόνισε ότι «η interworks.cloud θα συνεχίζει να στηρίζει τους SELECT συνεργάτες της με αντίστοιχες ενέργειες και στο μέλλον».

Για περισσότερα σχετικά με την 84η ΔΕΘ, μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο της 84η ΔΕΘ.

Για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να ωφελειθείτε από την συμμετοχή της Interworks και των συνεργατών της που συμμετέχουν στην ΔΕΘ, μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο Interworks Cloud

Ποια είναι η interworks.cloud

Η interworks.cloud είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται από το 2001 στο πεδίο των υπηρεσιών cloud computing, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών cloud (IaaS/PaaS/SaaS) και υπηρεσιών φιλοξενίας(colocation), διαθέτοντας ένα από τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα data centers της Ελλάδας. Επιπλέον διανέμει υπηρεσίες μερικών από τους πιο σημαντικούς παρόχους παγκοσμίως όπως η Microsoft (O365, Azure), η Webroot και η Acronis . Επιπλέον έχοντας επενδύσει στην ανάπτυξη μίας πρωτοποριακής και βραβευμένης πλατφόρμας λογισμικού για την αυτοματοποίηση της διαχείρισης του κύκλου διανομής cloud υπηρεσιών, είναι σε θέση να παρέχει στους συνεργάτες της εργαλεία που επιτρέπουν την εύκολη και διαφανή διαχείριση των cloud υπηρεσιών του, με απλό και εύκολο τρόπο χωρίς απαραίτητα να απαιτείται υψηλή εξειδίκευση ή εκπαίδευση για αυτό.Η interworks.cloud, έχοντας έδρα την Θεσσαλονίκη έχει επεκτείνει εδώ και χρόνια τις δραστηριότητές της σε όλη την Ελλάδα την Μάλτα και τη Κύπρο μέσω των περισσότερων από 150 συνεργατών της.

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα