• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Η iNFOSUPPORT στην Έκθεση Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Η iNFOSUPPORT στην Έκθεση Ηλεκτρονικού Εμπορίου

ΝΕΑ


Η eCommerce Expo Greece & Southeast Europe είναι το κορυφαίο γεγονός για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις τεχνολογίες στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Στην έκθεση & συνέδριο που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ζάππειο Μέγαρο στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018, συμμετείχαν με περίπτερο περισσότερες από 100 κορυφαίες εταιρείες που παρουσίασαν όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις σε πλατφόρμες διαχείρισης, online διαφήμιση, μεταφορές και ηλεκτρονικές πληρωμές.

Στο παράλληλο διήμερο συνέδριο περισσότεροι από 40 διακεκριμένοι ομιλητές από μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού παρουσίασαν καινοτόμα προϊόντα και case studies μεταφέροντας γνώση από επιτυχημένες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις.

Σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε τις Λύσεις μας οι οποίες είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματική λειτουργία και κερδοφορία της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιήστε τον "Οδηγό Επιλογής Λύσεων" για να ανακαλύψετε εύκολα, γρήγορα και απλά την πιο ολοκληρωμένη λύση πληροφορικής που είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για την δική σας επιχείρηση και τις δικές σας ανάγκες.

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα