• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Νέες Προδιαγραφές ΦΗΜ - ΠΟΛ1024/2020

Νέες Προδιαγραφές ΦΗΜ - ΠΟΛ1024/2020

ΝΕΑ


Αγαπητοί Συνεργάτες,

 

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την έκδοση της απόφασης 1024/2020, θα πρέπει οι Φορολογικοί Ηλεκτρονικοί Μηχανισμοί (ΦΗΜ) που εκδίδουν παραστατικά Λιανικής Πώλησης να αναβαθμιστούν - και σε λίγες περιπτώσεις να αντικατασταθούν - έως τις 31/07/2020.

Η αναβάθμιση συνεπάγεται την παράλληλη αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση της SingularLogic εφαρμογής καθώς και του συνοδευόμενου Driver SFP που χρησιμοποιείτε.

Με την ΠΟΛ 1024/2020 ορίστηκαν  μια σειρά από προδιαγραφές και υποχρεώσεις όσον αφορά στην λειτουργία φορολογικών μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ), αλλά και των φορολογικών εκτυπωτών / ταμειακών μηχανών. Οι νέες προδιαγραφές περιλαμβάνουν την εκτύπωση QR Code στις αποδείξεις λιανικής και την περιοδική αποστολή εντός της ημέρας προσωρινών αρχείων πωλήσεων.

 

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας αλλά και την πιο εύρυθμη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα τα εξής:

  1.  “Επιστολή Ενημέρωσης Πελατολογίου ΠΟΛ 1024-2020.PDF” για την αναλυτική σχετική ενημέρωση για το τι συνεπάγεται αυτή η αλλαγή στην δική σας SingularLogic εγκατάσταση. Προτείνουμε έντονα να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή.
  2.  “Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Ερωτηματολόγιο - ΠΟΛ 1024-2020.docx". Για την έγκαιρη εξυπηρέτησής σας, είναι πολύ σημαντικό να προηγηθεί η συμπλήρωση και η αποστολή αυτής της φόρμας στο email sales@infosupport.gr. Αν δεν έχουμε αυτά τα δεδομένα και λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος εφαρμογής της εν λόγω Απόφασης, δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά. Για αυτό ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ να μας αποστείλετε συμπληρωμένη αυτή την Φόρμα πριν από οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία μαζί μας.
  3.  “ΠΟΛ 1024-2020 - ΦΕΚ317-Β-6.2.2020.PDF” την επίσημη απόφαση της Α.Α.Δ.Ε για την δική σας επιπρόσθετη ενημέρωση.

 

Παραμένουμε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα