• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Ο Δήμος Σερίφου χρησιμοποιεί το SMART city ΒΙ!

Ο Δήμος Σερίφου χρησιμοποιεί το SMART city ΒΙ!

ΝΕΑ


Ο δήμος Σερίφου επέλεξε για την διαχείριση των δεδομένων του και την καθημερινή ενημέρωση, να εγκαταστήσει το Smart City BI by SmarteGi

Τι προσφέρει το Smart City BI;

Καθημερινή αναφορά των οικονομικών δεδομένων του οργανισμού ή της επιχείρησης σας, οπτικοποιημένα σε εύχρηστα και κατανοητά γραφήματα για όλους.

Πώς ο Δήμος Σερίφου εκμεταλλεύτηκε αυτό το εργαλείο;

Ο Δήμος Σερίφου  πρωτοπορεί δίνοντας στους κατοίκους της Σερίφου, καθημερινή αναφορά των οικονομικών δεδομένων από το λογισμικό Smart City BΙ, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Serifos.gr.  Όπως δηλώνει και ο Στυλιανός Λιβάνιος αντιδήμαρχος Οικονομικών:

«Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα, ένας δήμος να μπορεί να δίνει στον πολίτη την καθημερινή εικόνα, που όπως ξέρετε πολλοί δήμοι δεν είχαν καν ισολογισμούς και ένας από αυτούς ήταν και ο δικός μας. Παραλάβαμε το δήμο με ένα φύλλο ισολογισμού το 2012, χωρίς την αντίστοιχη έκθεση του ορκωτού. Πλέον έχουμε κλείσει και το 2020, είναι και οικονομικά ελεγμένο. Εμείς όμως το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω για να μπορεί να υπάρχει η διαφάνεια και να μην μένει ως λέξη, να μπορεί ο πολίτης να έχει και την καθημερινή εικόνα και να μην περιμένει πότε θα κλείσει μια οικονομική χρήση, ή ακόμα και ο ίδιος να ασκεί την κριτική του στον δήμο και να παρακολουθεί από κοντά τα οικονομικά στοιχεία γιατί δεν είναι μόνο του δήμου, αλλά όλων μας» Πηγή: kykladiki.gr

Τα συστήματα Επιχειρηματικής Eυφυΐας (Business Intelligence) συγκεντρώνουν και επεξεργάζονται δεδομένα από διάφορες πηγές της επιχείρησης, παρέχοντας γρήγορες πληροφορίες που αξιοποιούνται από τη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, σας παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, η οποία συνδυάζει εφαρμογές και αναφορές  από την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας.

Σε  διαδραστικούς  πίνακες, επιλέγετε εσείς την αναφορά που θέλετε να λάβετε και τα δεδομένα σας οπτικοποιούντε σε ευανάγνωστα και κατανοητά για όλους διαγράμματα.

Με το SMART CITY BI δίνετε τη δυνατότητα στο προσωπικό σας να ενημερώνετε σε πραγματικό χρόνο για τις ανάγκες που προκύπτουν στην επιχείρηση ή τον οργανισμό σας.

Μάθετε περισσότερα για το SMART CITY BI ΕΔΩ

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα