• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Ψηφιακός μετασχηματισμός σε 3 λιμάνια της χώρας!

Ψηφιακός μετασχηματισμός σε 3 λιμάνια της χώρας!

ΝΕΑ


Τα δημοτικά Λιμενικά Ταμεία , Σύρου, Θήρας και Ίου ενσωματώνοντας το SMARTEGi MARINA της INFOSUPPORT μεταβαίνουν στην νέα ψηφιακή εποχή διαχείρισης των λιμανιών τους.

Η INFOSUPPORT κλήθηκε  να υλοποιήσει παράλληλα το έργο  σε 3 λιμάνια της  χώρας, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

 Τα  λιμάνια εξοπλίστηκαν με το λογισμικό διαχείρισης SMARTEGi MARINA,καθώς και με φορητούς εκτυπωτές που εκδίδουν live αποδείξεις, ενώ ταυτόχρονα, η εφαρμογή ενημερώνει, αυτόματα, την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης myData και το προσωπικό τους ενδοεπιχειρησιακό  σύστημα (ERP).

Πλέον, οι λιμενικές αρχές, μπορούν να καταγράφουν με ευκολία, την διέλευση:

  • των πλοίων
  • των οχημάτων 
  • των επιβατών
  • συμβάντων

να έχουν πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση των ρευματοδοτών/υδρομετρητών pillars και των χώρων παραχώρησης του λιμανιού, συλλέγοντας επιπλέον και όλα τα στατιστικά στοιχεία.

Το SMARTEGi MARINA πέρα από τα δημοτικά λιμενικά ταμεία θα εξυπηρετεί επίσης και τα πεδία των δημοτικών τελών, την ενημέρωση πελατών-οφειλετών αλλα και την καταγραφή  της πραγματικής καθημερινής εικόνας του Οργανισμού, σε όλα τα πεδία εφαρμογής της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Το δημοτικό λιμενικό ταμείο Σύρου, Θήρας και Ίου με την μεταβίβαση τους στην ψηφιακή εποχή έχουν καταφέρει να αυξήσουν τα έσοδα τους και να μειώσουν τα λάθη που προκαλούνται απο ανθρώπινο παράγοντα, χρησιμοποιώντας διαλειτουργικά  πληροφοριακά συστήματα.

 

Είμαστε on-line! 

Ακολουθήστε μας στα social media 

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα