• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Cloud Computing: 7 οφέλη για την επιχείρηση σας!

Cloud Computing: 7 οφέλη για την επιχείρηση σας!

ΝΕΑ


Στα πρώτα χρόνια της χρήσης του cloud computing στον κόσμο των επιχειρήσεων η εξάλειψη των παραδοσιακών υποδομών πληροφορικής γίνεται όλο και πιο εμφανής χρόνο με τον χρόνο.

Αρκετές επιχειρήσεις σήμερα  προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές και στις νέες τάσεις που αναδύονται στην αγορά όπως το  cloud computing.

Οι υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud προσφέρουν ένα κλιμακωμένο και αξιόπιστο σύστημα πληροφορικής, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσει την απόδοση και την υποστήριξη της εταιρείας σας.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα τους λόγους για τους οποίους μια επιχείρηση μεταφέρει τα δεδομένα της σε cloud, αυτά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του cloud computing:

1.Flexibility-Ευελιξία

Οι απομακρυσμένοι διακομιστές cloud προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, κάτι που επιτρέπει στις επιχείρησεις άμεσα να αυξάνουν και να μειώνουν τις δυνατότητες τους για να υποστηρίξουν τις ανάγκες τους.

Επιπλέον επιτρέπει βελτιωμένη ευελιξία στο χώρο της εργασίας. Οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα, οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, αρκεί να έχουν μόνο, πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

2.Χαμηλότερο κόστος

Ίσως από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του cloud computing είναι η εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους για τον τεχνικό εξοπλισμό. Η χρήση απομακρυσμένων διακομιστών δεν απαιτεί την αγορά εξοπλισμού hardware, και κατά συνέπεια γενικά έξοδα συντήρησης(ψύξης, ειδικός χώρος server) και ενημέρωσης λογισμικού.

Επιπλέον, οι λύσεις INFOCLOUD παραμένουν οικονομικές, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω της ενοικίασης του ακριβή χώρου αποθήκευσης στις πιο προσιτές τιμές.

 

3.Καλύτερη συνεργασία

Δουλεύοντας σε ένα περιβάλλον cloud έχει αποδειχθεί ότι αυξάνετε σημαντικά το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των υπάλληλών και των ομάδων μιας επιχείρησης. Έχοντας πρόσβαση στα ίδια αρχεία, μειώνεται ο χρόνος επικοινωνίας για τεχνικά θέματα πληροφορικής και  ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να εργάζεται σε διαφορετική τοποθεσία και να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες της επιχείρησης. Αυτό σημαίνει πως, πραγματοποιείται την εργασία σας σε λιγότερο χρόνο.

4.Κλιμακούμενο δίκτυο και Απόδοση

Οι υπηρεσίες cloud έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, σε όποιο στάδιο και αν αυτή βρίσκεται. Καθώς οι πελάτες, οι  προμηθευτές και το προσωπικό μιας εταιρείας αυξάνονται, είναι αναπόφευκτο να απαιτηθεί και περισσότερος χώρος αποθήκευσης για τα δεδομένα σας. Οι διακομιστές cloud μπορούν, αυτόματα, να αυξήσουν ή να μειώσουν την κλίμακα ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση.

 

5.Αυτόματη ενημέρωση λογισμικού

Οι τακτικές ενημερώσεις που προσφέρονται  στα συστήματα INFOCLOUD, διασφαλίζουν ότι οι απαιτήσεις ενημερώσεων του συστήματος πληρούνται με συνέπεια. Εξασφαλίζουν 24ωρη συντήρηση των διακομιστών cloud, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, μειώνοντας χρόνο και χρήμα για τις επιχειρήσεις.

 Σχετικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το 2010 στο Ηνωμένο βασίλειο, δαπανούνταν συνολικά 18 εργάσιμές μέρες τον μήνα για να διαχειρίζονται την ασφάλεια των πληροφοριακών τους συστημάτων στην εταιρεία.

 

6.Λύση φιλική προς το περιβάλλον

Η χρήση ενός εικονικού περιβάλλοντος pay-per-use για την αποθήκευση των δεδομένων σας έχει ως συνέπεια και την λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές άνθρακα.'Eπίσης, μειώνει και τις ανάγκες αγοράς υλικών και εξοπλισμού. 

Ως συνέπεια, πραγματοποιείτε μια eco-friendly λύση για την εταιρεία σας!

 

7.Ασφάλεια Δεδομένων

Τα αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργούνται από το cloud , διασφαλίζετε την ακεραιότητα των δεδομένων σας.

Τέλος, επιλέγοντας μια λύση όπως το  INFOCLOUD το περιβάλλον των δεδομένων σας παραμένει ασφαλές από εξωτερικούς παράγοντες χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό σύστημα ασφάλειας.

Μάθετε περισσότερα για INFOCLOUD

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα