• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
INFOBI:Η Νέα υπηρεσία Ανάλυσης Δεδομένων!

INFOBI:Η Νέα υπηρεσία Ανάλυσης Δεδομένων!

ΝΕΑ


Η INFOSUPPORT business, ως εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων και της υποστήριξης ενδοεταιρικών συστημάτων πληροφορικής, ανακοινώνει με χαρά την κυκλοφορία μίας νέας, προσιτής υπηρεσίας ανάλυσης δεδομένων που απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ).

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα εξειδικευμένο τμήμα Business Intelligence (B.I.) έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία υπηρεσίες Business Intelligence σε δημόσιους οργανισμούς,σε επιχειρήσεις λιανικής και επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, αναγνωρίζουμε την ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (MME) για εύχρηστες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις ανάλυσης δεδομένων.

Η νέα υπηρεσία της INFOSUPPORT business INFOBI προσφέρει στις ΜΜΕ:

  •     Πλατφόρμα συλλογής δεδομένων: Συγκεντρώστε δεδομένα από διάφορες πηγές της επιχείρησής σας, όπως ERP(Galaxy, Pylon,SAP business one κ.α.),πωλήσεις, πελάτες και λειτουργίες, σε μία κεντρική τοποθεσία.
  •     Εύχρηστες οπτικοποιήσεις δεδομένων: Eύκολα κατανοητές οπτικοποιήσεις δεδομένων που σας επιτρέπουν να εντοπίσετε τάσεις της αγοράς, Αναγνώριση Ευκαιριών, Κατανόηση Πελατών, Ανίχνευση Προβλημάτων ώστε να είστε σε θέση να βελτιστοποιήσετε τις αποφάσεις σας.
  •     Αναλυτικά εργαλεία: Προηγμένες μέθοδοι Ανάλυσης Δεδομένων ώστε καθημερινά να έχετε εικόνα των πωλήσεων , των αγορών , των προϊόντων σας ,αλλά και συγκριτικά με προηγούμενα έτη
  •    Εύχρηστο & Γρήγορο περιβάλλον: Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευκολία χρήσης, το INFOBI προσφέρει φιλικό περιβάλλον στον χρήστη, επιτρέποντας του να λαμβάνει άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζεται. Χτισμένο πάνω στο λογισμικό Power BI της Microsoft, το INFOBI προσφέρει ταχύτητες ανανέωσης δεδομένων που ξεπερνούν τις προσδοκίες των λογισμικών Business Intelligence.
  •    Πρόσβαση από παντού: Σας προσφέρει την δυνατότητα να συνδέσετε από οποιαδήποτε συσκευή οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Η INFOSUPPORT business κατανοεί ότι οι ΜΜΕ διαθέτουν περιορισμένους πόρους και γι' αυτό έχει σχεδιάσει την υπηρεσία της να είναι οικονομικά προσιτή. Η υπηρεσία προσφέρεται με μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε αναλυτική παρουσίαση του INFOBI

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα