• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευ - Παρ : 9:00 πμ έως 5:00 μμ
Logistics software και αναβάθμιση επιχείρησης

Logistics software και αναβάθμιση επιχείρησης

ΝΕΑ


Ο επιχειρηματικός κόσμος του 21ου αιώνα έχει αλλάξει ραγδαία με την είσοδο της τεχνολογίας. Σε ένα κόσμο που όλοι είναι on line, το κόστος της μη ψηφιοποιήσης της επιχείρηση σας είναι γιγαντιαίο για να αγνοηθεί. Αυτό ισχύει για επιχειρήσεις σε οποιαδήποτε μέγεθους και πολυπλοκότητας. Ένα Logistics software μπορεί να αναβαθμίσει την επιχείρηση σας και να μειώσει σημαντικά τα έξοδα της εταιρείας σας.

Αν από την άλλη,θεωρείτε πως η επιχείρηση σας είναι αρκετά μικρή για οποιαδήποτε ψηφιακή αναβάθμιση αναλογιστείτε τα έξης:

  • Μειώνει δραματικά τον χρόνο λειτουργίας

  • Εξάλειψη σφαλμάτων και κακής επικοινωνίας

  • Αύξηση εξυπηρέτησης πελατών με καινοτόμα εύχρηστα εργαλεία  

  • Σχεδιασμός και πρόβλεψη μελλοντικών πωλήσεων και τάσεων της αγοράς

Logistics μιας μικρής επιχείρησης – τι είναι και πως την βοηθάει να αναπτυχθεί;

Ως εταιρείες Logistics ορίζουμε τις εταιρείες μεταφορών και εμπορευμάτων, αποθήκες, λιανοπωλητές και μεσάζοντες  — εργοστάσια και κατασκευαστές. Για όλες αυτές τις επιχειρήσεις τα Logistics είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία τους και την παραγωγικότητα τους. Γενικά κάθε εταιρεία που μετακινεί ή/και αποθηκεύει αγαθά, υπηρεσίες ή πληροφορίες σε μια αλυσίδα εφοδιασμού ή από το σημείο προέλευσης στο σημείο κατανάλωσης ονομάζεται εταιρεία logistics.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές διαδικασίες μίας εταιρείας,  ενδέχεται να βελτιστοποιηθούν με ένα αντίστοιχο λογισμικό.

  • Λογισμικό εφοδιαστικής αλυσίδας-Logistics:

Πόσο καλή επένδυση είναι για μια μικρή επιχείρηση;

Μήπως περιπλέξει τα πράγματα;

Αυτά είναι κάποια από τα πιο συχνά ερωτήματα που οι διευθυντές των εταιρειών μας θέτουν.

Μπορούμε να δώσουμε απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα μέσω ενός απλού παραδείγματος. Έστω ότι έχουμε δυο εταιρείες μεταφορών, η πρώτη εταιρεία(Εταιρεία Α), χρησιμοποιεί ακόμα χαρτί και χειροκίνητες διαδικασίες για την λειτουργία της ενώ η δεύτερη εταιρεία(Εταιρεία Β), χρησιμοποιεί μόνο ψηφιακές λειτουργίες για την διαχείριση της εταιρείας.

Και οι δύο εταιρείες επιθυμούν να γίνουν μακροπρόθεσμοι συνεργάτες της εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού (Εταιρεία Γ), η οποία έχει μεγάλους και πολύτιμούς πελάτες σε αρκετές πόλεις της χώρας. Ο εξοπλισμός της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ακριβός και εύθραυστος και για αυτό τον λόγο αναζητά μια αξιόπιστη εταιρεία μεταφορών για την ασφαλή παράδοση των προϊόντων της.

Η εταιρεία Γ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την εταιρεία Α και Β για να επιλέξει την καλύτερη λύση συνοψίζει στο παρακάτω πίνακα:

Από τον πίνακα βλέπουμε ότι η εταιρεία Β είναι ένα βήμα μπροστά σε αυτή την σύγκριση. Η εταιρεία Β εξαιτίας του logistic software προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως επίσης μειώνει τα έξοδα της με παρέχοντας  ακόμα ανταγωνιστικές τιμές.


Οι καλύτερες λύσεις εφαρμογών εφοδιαστικής  αλυσίδας – Logistics.

Το mobileworld είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού πωλήσεων, το οποίο επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και διανομής, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, να πραγματοποιούν παραγγελίες, να εκδίδουν τιμολόγια, να συλλέγουν πληρωμές, να καταγράφουν επισκέψεις… και όλα αυτά εν κινήσει, σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις διεργασίες, λεπτό προς λεπτό, από ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης GPS.

Επικοινωνίστε μαζί μας 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα