• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
MobileWorld: Case Study ΑΒ Βασιλόπουλος

MobileWorld: Case Study ΑΒ Βασιλόπουλος

ΝΕΑ


Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ έχει διακριθεί και με το GOLD βραβείο στην Κατηγορία Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα στα Super Market Awards 2019, για τη μείωση του χρόνου απόκρισης και των αποθεμάτων για ταχυκίνητα είδη στην εφοδιαστική αλυσίδα της εταιρείας.

Με περισσότερους από 14.000 υπαλλήλους, 500 καταστήματα πανελλαδικά και πάνω από 160.000 προϊόντα, η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί έναν από τους σημαντικούς ενεργούς παρόχους απασχόλησης της χώρας.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναζητούσε μια λύση για να προσφέρει σε κάθε υποκατάστημά της,πανελλαδικά, την ευελιξία και ταχύτητα που απαιτείται για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των τοπικών διαδικασιών Logistics, προσφέροντας παράλληλα την δυνατότητα συλλογής και αξιοποίησης, όλων των απαραίτητων στατιστικών δεδομένων που συνδράμουν στη λήψη κερδοφόρων αποφάσεων ως προς τη διάθεση των προϊόντων (είδος και πλήθος των ενεργειών, τη διάρκεια κάθε ενέργειας, τις επιτυχημένες και αποτυχημένες ενέργειες, τις ώρες και ημέρες που παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο φόρτο εργασιών, το πλήθος των διαφοροποιήσεων σε τιμές και ημερομηνίες λήξης, την παραγωγικότητα κάθε χρήστη κ.α.)

Η ΛΥΣΗ

Για την ΑΒ Βασιλόπουλος, η ομάδα της INFOSUPPORT σχεδίασε και ανέπτυξε μία custom made λύση. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών logistics που αφορούν σε υποκαταστήματα αλυσίδων επιχειρήσεων λιανικών πωλήσεων, με χρήση φορητών συσκευών. Ένα σύστημα που αποτελείται από μία εφαρμογή που λειτουργεί ως ένα είδος διαχειριστή, που λειτουργεί ως μεσολαβητής μεταξύ της βάσης δεδομένων και των φορητών συσκευών του κάθε υποκαταστήματος. Η λύση διαθέτει interfaces που είναι συμβατά με όλα τα καθιερωμένα ERP της αγοράς (π.χ. ERP SinguarLogic και SAP). Η ενδιάμεση βάση δεδομένων που είναι διαθέσιμη σε κάθε υποκατάστημα, προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια, αυτονομία, ευελιξία και ταχύτητα που απαιτείται για την αποτελεσματική διαχείριση όλων των τοπικών διαδικασιών Logistics. Σε επίπεδο φορητών συσκευών, το σύστημα mobileworld, καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών ενός υποκαταστήματος αλυσίδας λιανικών πωλήσεων. Είναι τεχνολογικά προσαρμοσμένο για την διαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων SKU’s με μεγάλη ταχύτητα και ασφάλεια και λειτουργεί πάνω σε οποιοδήποτε PDA διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Mobile ή Android και διασυνδέεται μέσω Wi-Fi ή bluetooth με μια πλούσια γκάμα από φορητούς θερμικούς εκτυπωτές και barcode scanners.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αντιπρόσωποι του εμπορικού τμήματος μπορούν τώρα να συλλέγουν πληροφορίες και να ενημερώσουν άμεσα για τα εξαντλημένα αποθέματα ευκολότερα και ταχύτερα από πριν. Οι έμποροι διαθέτουν ολοκληρωμένες πληροφορίες για τους πελάτες, προκειμένου να κατανοήσουν τις ευκαιρίες cross-sell και up-sell για την αύξηση των πωλήσεων. Η ομάδα back-office μπορεί πλέον να δημιουργεί και να επεξεργάζεται έρευνες, προκειμένου να κατανοεί τις συνήθειες του καταναλωτικού κοινού και τις προκλήσεις της αγοράς σε πραγματικό χρόνο.

“Η συλλογή πληροφοριών από τη διανομή, η λήψη φωτογραφιών και η ανατροφοδότηση των πελατών, αποτελούν κρίσιμα στοιχεία ανταγωνισμού στην αγορά τροφίμων. Το mobileworld μας βοηθά να βρούμε τις ευκαιρίες για την αύξηση των εσόδων βελτιώνοντας τις στρατηγικές προώθησης”
Trade Marketing Leader, ΑΒ Βασιλόπουλος


Η σουίτα mobileworld της INFOSUPPORT, περιλαμβάνει λειτουργικότητες όπως:

Το mobileworld είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού πωλήσεων, το οποίο επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και διανομής, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, να πραγματοποιούν παραγγελίες, να εκδίδουν τιμολόγια, να συλλέγουν πληρωμές, να καταγράφουν επισκέψεις… και όλα αυτά εν κινήσει, σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις διεργασίες, λεπτό προς λεπτό, από ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης GPS.

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα