• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
MobileWorld: Case Study με την εταιρεία ΔΕΛΤΑ

MobileWorld: Case Study με την εταιρεία ΔΕΛΤΑ

ΝΕΑ


Μια πρόκληση στο xVan και στον τομέα διανομής τροφίμων μιας εταιρείας με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διανομής γαλακτοκομικών προϊόντων. Το ενδιαφέρον της ΔΕΛΤΑ εστιάζεται στη φροντίδα της κάλυψης των πιο εξειδικευμένων αναγκών του Έλληνα καταναλωτή, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους κανονισμούς υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η ΔΕΛΤΑ είχε ανάγκη ένα προηγμένο πληροφοριακό σύστημα, επί τόπου στο κατάστημα, που να δίνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να κάνει προτάσεις τιμολόγησης. Ο ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τομέας στον οποίο δραστηριοποιείται και οι σύγχρονες ανάγκες των πελατών της ΔΕΛΤΑ, δημιούργησαν την ανάγκη για μια υπερσύγχρονη λύση και τελευταίο, αλλά πιο σημαντικό θέλανε να παραμείνουν μια επιχείρηση με γνώμονα τον πελάτη.

Η ΛΥΣΗ

 Η ΔΕΛΤΑ επέλεξε να προχωρήσει στην υλοποίηση της πλατφόρμας mobileworld xVan για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορτηγών αυτοκινήτων της, βοηθώντας παράλληλα και άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως το εμπορικό τμήμα και τμήμα πωλήσεων.

Το mobileworld xVan έχει δώσει τη δυνατότητα στη ΔΕΛΤΑ να έχει πολύτιμη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τα σημεία πώλησης και τη διασύνδεσή τους με τους αντιπροσώπους πωλήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένη εικόνα του πελάτη με τα πιο σημαντικά σημεία πωλήσεων.

Επιπλέον, το mobileworld παρείχε εύκολη συμβατότητα και ενσωμάτωση με την εμπορολογιστική εφαρμογή της SAP και λοιπά συστήματα πληροφορικής που αξιοποιεί η ΔΕΛΤΑ.

Με την ενσωμάτωση στο “mobileworld suite”, επιτεύχθηκε μεταφορά δεδομένων από τα προηγούμενα 14 χρόνια και το έργο υλοποιήθηκε σε μόλις 3 μήνες!

Αυτό είναι κάτι που εντυπωσίασε ιδιαίτερα την ΔΕΛΤΑ, γιατί κατά τον αρχικό προγραμματισμό είχαν εκτιμήσει ότι η μεταφορά και προσαρμογή θα διαρκέσει περίπου 6 μήνες, αλλά παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, η INFOSUPPORT βοήθησε να περάσουν με επιτυχία στο “mobileworld suite”. Σε όλο αυτό το διάστημα της υλοποίησης, η INFOSUPPORT ήταν στο πλάϊ της ΔΕΛΤΑ με συνεχή υποστήριξη.

 

“Με την ενσωμάτωση στο “mobileworld suite, επιτεύχθηκε μεταφορά δεδομένων από τα προηγούμενα 14 χρόνια και το έργο υλοποιήθηκε σε μόλις 3 μήνες! Αυτό είναι κάτι που μας εντυπωσίασε, γιατί κατά τον αρχικό προγραμματισμό εκτιμήσαμε ότι η μεταφορά και προσαρμογή θα διαρκέσει περίπου 6 μήνες, αλλά παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, η INFOSUPPORT μας βοήθησε να περάσουμε με επιτυχία στο “mobileworld suite .

Στράτος Καλός,

IT Business Systems Supervisor ΔΕΛΤΑ

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Έλαβαν ένα αξιόπιστο πληροφοριακό σύστημα.
  • Απέκτησαν άμεση και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες για καλύτερη λήψη αποφάσεων.
  • Αυτοματοποίησαν πολύπλοκες & χρονοβόρες διαδικασίες, μειώνοντας τα λάθη & αποφεύγοντας το κόστος.
  • Μειώσανε το κόστος διατήρησης του αποθέματος, χωρίς να χάσουν τις πωλήσεις λόγω ελλείψεων.
  • Βελτίωσαν τις προβλέψεις σχετικά με τις παραγγελίες.
  • Βελτίωσαν τον προγραμματισμό και μείωσαν τους χρόνους παράδοσης.
  • Ελέγχουν καλύτερα τις ταμειακές ροές.
  • Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν βελτιώσει τη σχέση με τους πελάτες τους.

 


Η σουίτα mobileworld της INFOSUPPORT, περιλαμβάνει λειτουργικότητες όπως:

Το mobileworld είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού πωλήσεων, το οποίο επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και διανομής, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, να πραγματοποιούν παραγγελίες, να εκδίδουν τιμολόγια, να συλλέγουν πληρωμές, να καταγράφουν επισκέψεις… και όλα αυτά εν κινήσει, σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις διεργασίες, λεπτό προς λεπτό, από ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης GPS.

 

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα