• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
SAP BUSINESS ONE και μικρές επιχειρήσεις

SAP BUSINESS ONE και μικρές επιχειρήσεις

ΝΕΑ


Tο SAP Business One έχει θετικό αντίκτυπο στην επιχείρηση σας ειδικά όταν βρίσκεται στα πρώτα της βήματα.

 Παρακάτω θα δείτε τους λόγους που μία νέα επιχείρηση χρειάζεται να επιλέξει ένα πρόγραμμα όπως το SAP Business One   βοηθώντας την να αναπτυχθεί και να να συμβαδίσει με τα δεδομένα της σημερινής εποχής.

1.Υψηλής ποιότητας λύση σε χαμηλή τιμή

Πολλές μικρές επιχειρήσεις έχουν λειτουργικές απαιτήσεις, που είναι εξίσου περίπλοκες με τους μεγαλύτερους οργανισμούς. Με το SAP Business One μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε σύστημα Enterprise Resource Planning (ERP) ,αντίστοιχο αυτών των πολυεθνικών, όμως με μικρότερο κόστος.

Το SAP παρέχει τα ίδια είδη εργαλείων - επιχειρηματική ευφυΐα (business intelligence), αναλύσεις, προβλέψεις, διαχείριση πωλήσεων, διαχείριση σχέσεων  πελατών - σε μία ολοκληρωμένη λύση.

2.Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομικών σας δεδομένων

Συνδέοντας τις χρηματοοικονομικές σας πράξεις σε πραγματικό χρόνο με άλλες βασικές διαδικασίες της επιχείρησής σας - όπως διαχείριση αποθεμάτων, αγορές και πωλήσεις - μπορείτε να επιταχύνετε τον ρυθμό των συναλλαγών και να βελτιώσετε τις ταμειακές σας ροές.

Με το SAP Business One, επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ποιοι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα της εταιρείας σας όπως μισθούς και δαπάνες.

3.Βελτίωση διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας

Για κάθε μικρή επιχείρηση, η διαχείριση των προσφορών, των προμηθειών και των πληρωμών προμηθευτών είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Το SAP Business One σας δίνει μία καθαρή εικόνα στον έλεγχο του κύκλου της παραγγελίας πληρωμής και παρέχει καλύτερο τρόπο διαχείρισης  αποδείξεων, τιμολογίων, επιστροφών και πληρωμών.

Βελτιστοποιήστε τις αγορές σας με απλές αναφορές και αντιστοιχίστε τις αποδείξεις αγαθών με τα επίπεδα αποθήκης αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο.

4.Καλύτερη οπτικοποίηση καταναλωτικών αναγκών

Διαχειριστείτε τις πωλήσεις και το καταναλωτικό σας κοινό παρακολουθώντας  τον κύκλο πώλησης των προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Διαχειριστείτε όλη τη σχέση πελατών και τη δραστηριότητα μάρκετινγκ μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας. Έχοντας όλα τα δεδομένα σας συγκεντρωμένα, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αποτελεσματικά προγράμματα εξυπηρέτησης πελατών.

5.Καλύτερη επιχειρηματική εφαρμογή

Το SAP Business One σας παρέχει τα βέλτιστα συστήματα ανεξάρτητα από το είδος της εταιρείας σας. Η λύση μπορεί να προσαρμοστεί σε επιχειρήσεις χονδρεμπορίου, κατασκευής , διανομών και σε πολλές ακόμα. Τέλος, η εφαρμογή του είναι γρήγορη και εύκολη σε κάθε επιχείρηση.

6.Βελτιώστε την λήψη αποφάσεων

Δημιουργήστε και προσαρμόστε όλες τις ημερήσιες αναφορές που χρειάζεστε για την καλύτερη λήψη αποφάσεων την επιχείρηση σας. Επιλέξτε και διαμορφώστε  στις ρυθμίσεις τα δεδομένα που είναι πιο σημαντικά για εσάς εύκολα και γρήγορα.

Τέλος, παρακολουθήστε και ενημερωθείτε μέσα από ένα πραγματικό παράδειγμα εγκατάστασης του  SAP Business one σε μία επιχείρηση παραγωγής ιατρικών ειδών. Δείτε τα οφέλη που πρόσφερε στην εταιρεία και πόσο τους βοήθησε να αναπτυχθούν σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Επικοινώνιστε μάζι μας για το SAP Business One

 

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα