• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευ - Παρ : 9:00 πμ έως 5:00 μμ
SAP Business one: Βελτιώνει τις B2B συνεργασίες

SAP Business one: Βελτιώνει τις B2B συνεργασίες

ΝΕΑ


Από την αρχική του κυκλοφορία τον Απρίλιο του 2002, το SAP Business one(SAP B1) συνεχίζει να εξελίσσεται για να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στοχεύει να οδηγήσει τις επιχειρήσεις σε ένα νέο επίπεδο, αυτοματοποιώντας τις βασικές διαδικασίες με σκοπό την αύξηση  παραγωγικότητας της επιχείρησης σας. Είτε πρόκειται για οικονομικά, HR είτε είστε διαχειριστής ή διαχειριζόμενος, το SAP B1 μπορεί να αυτοματοποιήσει και να βελτιώσει τις βασικές διαδικασίες σε διαφορετικούς κλάδους της βιομηχανίας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αξιοποιούν τα οφέλη του, ενσωματώνοντας την λύση του SAP Business one και προσαρμόζοντάς την, στις ανάγκες της επιχείρησης του.

Κάθε επιχείρηση εξυπηρετεί τους πελάτες της παρέχοντας τους αγαθά, υπηρεσίες ή και τα δύο. Συνοπτικά, μια επιβεβαιωμένη επιχειρηματική  συναλλαγή, ξεκινά με τη λήψη μιας παραγγελίας και ολοκληρώνεται με την παράδοση των αγαθών ή των υπηρεσιών. Ως προμηθευτής μπορείτε να λαμβάνετε παραγγελίες από τους πελάτες σας με αρκετούς τρόπους. Οι πελάτες σας, μπορούν να σας ενημερώσουν για τις ανάγκες τους μεσώ μιας τηλεφωνικής κλήσης ή ενός μηνύματος EDI (Electronic Data Interchange) που μετατρέπεται αυτόματα σε παραγγελία αγοράς PO(Purchase Order).

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την διαδικασία μίας παραγγελίας. Για παράδειγμα, αν  ένας πελάτης σας, σας παραγγείλει   ένα εξειδικευμένο προϊόν ή υπηρεσία, η διαδικασία της παραγγελίας θα διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο. Ωστόσο, αν πουλάτε τα προϊόντα ή της υπηρεσίες σας διαδικτυακά ή μέσω αντιπροσώπου, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά, θα χρειαστεί να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή και γρήγορη. Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας start up εταιρείας είτε διευθύνετε μια μικρομεσαία επιχείρηση είναι πολύ σημαντικό, οι πελάτες σας να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία αγοράς.

Και εδώ η λύση του SAP Business One έρχετε στο προσκήνιο.

Το SAP Business One βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να βελτιώσουν την εμπειρία αγοράς των πελατών του.

Αναπτυγμένο και σχεδιασμένο από τον παγκόσμιο ηγέτη στο business management την SAP το SAP Business One είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ERP σχεδιασμένο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Επιλέγοντας να δουλεύετε, με μια χειροκίνητη ροή εργασιών, ενδέχεται  να προκύψουν αρκετές δυσκολίες όπως, η καθυστέρηση στις διαδικασίες παραγγελιών και πωλήσεων. Επιπλέον, δεδομένου του ανθρώπινου παράγοντα, οι πιθανότητες λάθους αυξάνονται, καθιστώντας αυτό το μοντέλο εργασίας ξεπερασμένο για την τρέχουσα ανταγωνιστική αγορά.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το SAP Business One, μπορούν να παρακολουθήσουν όλη την διαδικασία στο προφίλ του πελάτη τους και να κάνουν ανά πάσα στιγμή τις απαραίτητες αλλαγές. Η ροή εργασιών μετατρέπεται σε μια αυτοματοποιημένη διαδικασία, και η εταιρεία σας μπορεί εύκολα να εξαλείψει τις πιθανότητες καθυστέρησης παραγγελιών ή σφαλμάτων του ανθρώπινου παράγοντα.  

Βασικά πλεονεκτήματα τήν είσοδο του πελάτη  σας στο SAP Business One

  • Διαφανείς διαδικασίες παραγγελιών και πωλήσεων
  • Μειώνει την πιθανότητα σφαλμάτων, μειώνοντας σημαντικά τα λάθη από ανθρώπινο παράγοντα
  • Επιφέρει ανάκαμψη στην επιχείρηση σας, αυξάνοντας την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της
  • Επιτρέπει στους χρήστες να χειρίζονται τη συναλλαγή με ευκολία
  • Προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία στους πελάτες
  • Δίνει στην εταιρεία σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Συμπεράσματα

Μία βελτιωμένη εμπειρία B2B μπορεί να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Μια προσαρμοσμένη λύση ERP SAP Business One μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης σας, απλοποιώντας την πολυπλοκότητα στις διαδικασίες των παραγγελιών και πωλήσεων.  

Δείτε πώς το SAP Business One βοήθησε έναν φούρνο να εισέλθει στον χώρο των B2B συνεργασιών:

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα