• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
mobileworld | EX VAN, SFA, LOGISTICS

mobileworld | EX VAN, SFA, LOGISTICS

ΝΕΑ


Ανήκετε στον τομέα διανομών;

Διαθέτετε μία ομάδα πωλήσεων έξω στην ευρύτερη αγορά;

Τώρα είναι η ώρα να αυξήσετε την απόδοση των πωλητών σας, να μειώσετε το ημερήσιο κόστος σας και να λάβετε βελτιωμένες αποφάσεις, μέσα από την πλατφόρμα αυτοματισμού πωλήσεων της mobileworld.

Η σουίτα mobileworld της INFOSUPPORT, περιλαμβάνει λειτουργικότητες όπως EX VAN, SFA και LOGISTICS.

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού πωλήσεων, το οποίο επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων και διανομής, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, να πραγματοποιούν παραγγελίες, να εκδίδουν τιμολόγια, να συλλέγουν πληρωμές, να καταγράφουν επισκέψεις… και όλα αυτά εν κινήσει, σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τις διεργασίες, λεπτό προς λεπτό, από ένα προηγμένο σύστημα παρακολούθησης GPS.

Η σουίτα εφαρμογών mobileworld, διαχειρίζεται όλες τις δραστηριότητες διανομής και διαχείρισης εμπορευμάτων, όπως τη φορητή τιμολόγηση, τη διαχείριση ερευνών για πελάτες και προϊόντα, την παρακολούθηση και αναφορά κινήσεων των ανταγωνιστών σας.

Ακόμη, προστατεύει την επένδυσή σας από τις ελλείψεις αποθεμάτων, από τις ξεπερασμένες προσφορές και από τις εσφαλμένες πρακτικές τοποθέτησης και προβολής προϊόντων.

Μπορείτε να σχεδιάσετε τις καθημερινές διαδρομές του αντιπροσώπου σας, να παρακολουθήσετε τις ημερήσιες πωλήσεις και επισκέψεις που έχουν ολοκληρωθεί σε σχέση με τις προγραμματισμένες και να εφαρμόσετε διάφορες προσφορές και μπόνους.

Το mobileworld έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνεται στην εφαρμογή ERP που διαθέτετε, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως αυτόνομη λύση.

Μπορείτε να λάβετε έξυπνες αποφάσεις με βάση μια ολοκληρωμένη αναφορά από πίνακες εργαλείων και εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας.

Το mobileworld έχει σχεδιαστεί για να είναι μία ευέλικτη πλατφόρμα, που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών τομέων.

Για να το πούμε απλά, το mobileworld είναι το απαραίτητο εργαλείο όλων των Logistics στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον διανομής εμπορευμάτων!

Γνωρίστε την INFOSUPPORT!

Εμπιστευτείτε το mobileworld!

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα