• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
mobileworld: case study Μπάρμπα Στάθης

mobileworld: case study Μπάρμπα Στάθης

ΝΕΑ


Η ελληνική εταιρεία κατεψυγμένων λαχανικών, Μπάρμπα Στάθης, χρησιμοποιεί για τη διαχείριση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, την εφαρμογή mobileworld by INFOSUPPORT!  

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης που εδώ και 50 χρόνια προσφέρει στα ελληνικά νοικοκυριά, μια άριστη ποιότητα προϊόντων, από την παραγωγή  απευθείας στον τελικό καταναλωτή, αναζητούσε μια λύση ώστε να παρακολουθεί την διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας  και τα σχετικά κόστη.

To mobileworld για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης:

Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ επέλεξε να προχωρήσει στην υλοποίηση της πλατφόρμας mobileworld xVan για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορτηγών αυτοκινήτων της, εξυπηρετώντας παράλληλα και άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως το εμπορικό τμήμα και το τμήμα πωλήσεων.

Πλεονεκτήματα xVan

  • Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

 

Έχοντας εγκαταστήσει το mobileworld xVan υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των φορτηγών-αυτοκινήτων σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, η παρακολούθηση των σημείων πώλησης και διασύνδεση με τους αντιπροσώπους πωλήσεων γίνεται πιο εύκολη, παρέχοντας σας μια ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε πελάτη με τα πιο σημαντικά σημεία πώλησης.

 

  • Δυνατότητα διεξαγωγής προβλέψεων (forecasting)

Μέσω  μιας εξελιγμένης σειράς αλγορίθμων, το mobileworld xVan έχει τη δυνατότητα διεξαγωγής προβλέψεων (forecasting) ως προς τις τάσεις των καταναλωτών για τις τελευταίες επτά ή και περισσότερες ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης γνωρίζει εξ αρχής, την κατάλληλη ποσότητα που πρέπει να τοποθετήσει στα ράφια και στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, αποφεύγοντας απώλειες με όσο το δυνατόν περισσότερη ακρίβεια.

 

  • Εύκολη συμβατότητα με ενδοεταιρικά συστήματα.

Το mobileworld παρείχε εύκολη συμβατότητα και ενσωμάτωση με τα λοιπά συστήματα πληροφορικής που αξιοποιεί η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Είμαστε on-line! 

Ακολουθήστε μας στα social media για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα!

 

 

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα