• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
mobileworld: case study Nedel

mobileworld: case study Nedel

ΝΕΑ


Η εταιρεία διανομής προϊόντων Nedel, επέλεξε να προχωρήσει στην εγκατάσταση του mobileworld by INFOSUPPORT.

Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των διανομών και των πωλήσεων προϊόντων, η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητους σταθμούς αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα, με εξειδίκευση στην εμπορία και παροχή υπηρεσιών Logistics για προϊόντα και είδη μεγάλων αγορών (super market).

Η εταιρεία επέλεξε να προχωρήσει στην υλοποίηση της πλατφόρμας mobileworld xVan για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορτηγών αυτοκινήτων της, βοηθώντας παράλληλα και άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως το εμπορικό τμήμα και τμήμα πωλήσεων.

Τα πλεονεκτήματα που πρόσφερε το mobileworld στην εταιρεία Nedel

Πληροφόρηση πραγματικό χρόνο

Πολύτιμη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με τα σημεία πώλησης και τη διασύνδεσή τους με τους αντιπροσώπους πωλήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένη εικόνα του πελάτη με τα πιο σημαντικά σημεία πωλήσεων.

Εύκολη Διασύνδεση με ενδοεταιρικά προγράμματα

Το λογισμικό xVan mobileworld, σε συνεργασία με το κεντρικό εμπορολογιστικό σύστημα, γνωρίζει όλες τις συμφωνίες με τους προμηθευτές, αλλά και με τους πελάτες, σε όποιο κανάλι διάθεσης και αν ανήκουν, είτε αυτοί είναι έμμεσοι ή άμεσοι, και είναι σε θέση να εκδίδει τα σωστά παραστατικά με το σωστό τρόπο πληρωμής (ένα ή περισσότερα) είτε αφορά την πώληση είτε την επιστροφή, χωρίς να χρειάζεται να επέμβει καθόλου o οδηγός πωλητής, απαλλάσσοντας τον έτσι από μία εργασία πολύπλοκη ίσως και δυσνόητη για αυτόν.

 

Το λογισμικό xVan mobileworld είναι σε θέση να εκδίδει τα σωστά παραστατικά χωρίς να χρειάζεται να επέμβει καθόλου o οδηγός\πωλητής, απαλλάσσοντας τον έτσι από μία εργασία πολύπλοκη ίσως και δυσνόητη για αυτόν. 

Νεδελτζίδης

Είμαστε on-line! 

Ακολουθήστε μας στα social media για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα!

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα