• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
mobileworld: case study UNO αρτοποιεία

mobileworld: case study UNO αρτοποιεία

ΝΕΑ


Η εταιρεία αρτοποιίας UNO που εδρεύει στη Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει παρουσία σε Άγκυρα, Σμύρνη και Αττάλεια της Τουρκίας, επέλεξε το mobileworld για την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της και την φορητή τιμολόγηση.

Οι ανάγκες διακίνησης των προϊόντων τους σε Ασία και Ευρώπη απαιτούσαν ένα δυνατό πρόγραμμα να υποστηρίζει όλο το πελατολόγιο τους χωρίς προβλήματα! Συγκεκριμένα, η  UNO αναζητούσε μια λύση για την διαχείριση των αποθεμάτων της, έτσι ώστε να  διασφαλίζει τη σωστή ποσότητα, που πρέπει να παραδοθεί στη σωστή τοποθεσία!

Το mobileworld εγκαταστάθηκε στην UNO και η εταιρεία είχε την ευκαιρία πλέον να βλέπει με ακρίβεια αποθέματα που είχαν για κάθε πελάτη τους, οργανώνοντας και αναλύοντας καλύτερα τις πωλήσεις τους μέσω της πλατφόρμας.

Τα εργαλεία της σουίτας mobileworld που χρειάστηκε η UNO είναι:

 

Πλεονεκτήματα για την ομάδα της UNΟ:

  • Καλύτερη εξυπηρέτηση πελάτων
  • Καλύτερες στρατηγικές αποφάσεις
  • Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο
  • Εύκολή πρόσβαση στο ιστορικό πωλήσεων

"το mobileworld μας βοήθησε να γίνουμε πιο ακριβείς με τη διαχείριση των αποθεμάτων μας, μας έδωσε την ορατότητα για να διασφαλίσουμε ότι η σωστή ποσότητα θα παραδοθεί στη σωστή θέση. Μπορούμε επίσης να δούμε επίπεδα αποθεμάτων για κάθε πελάτη μας. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερη ανάλυση των πωλήσεών μας και να δούμε γρήγορα που έχουν μειωθεί οι πωλήσεις και να επικοινωνήσουμε άμεσα για να δουμε τι συμβαίνει", Sales Leader-UNO

Επικοινωνήστε μαζί μας για το mobileworld

Είμαστε on-line!

Ακολουθήστε μας στα social media για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα!

    

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα