• Ώρες Λειτουργίας
 • Δευτέρα - Παρασκευή
 • 9:00 πμ - 5:00 μμ

Δώστε την Συγκατάθεσή σας

Παρακαλούμε όπως κρατήσετε ανοικτή την επικοινωνία σας με την Infosupport για θέματα που σας ενδιαφέρουν, δηλώνοντας την συγκατάθεσή σας με την συμπλήρωση της παρακάτω σύντομης φόρμας και επιλέγοντας το αντίστοιχο πλαίσιο ελέγχου

Θέλετε να λαμβάνετε πρόσθετες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Infosupport;
Αν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο ελέγχου, σημαίνει ότι συμφωνείτε πως τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα χρησιμοποιούνται από την Infosupport Α.Ε.Ε. σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Δήλωση συγκατάθεσης
(απαιτείται για την συνέχιση των υπηρεσιών μας)

Επιλέγοντας αυτό το πλαίσιο ελέγχου, δηλώνετε ότι συμφωνείτε η Infosupport Α.Ε.Ε. να χρησιμοποιεί τα δεδομένα που παρέχονται για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας σύμφωνα με τους όρους της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

General Data Protection Regulation


Τα στοιχεία σας, που διατηρούμε με ασφάλεια σε αρχείο της επιχείρησής μας, χρησιμοποιούνται μόνο για να σας ενημερώνουμε για ζητήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, όπως ενδεικτικά:

 • Κυκλοφορία νέων εκδόσεων για την εφαρμογή που κατέχετε και τους τρόπους λήψης αυτών.
 • Απαντήσεις σε δικά σας αιτήματα υποστήριξης.
 • Ενημέρωση για την λήξη των συμβολαίων παροχής νέων εκδόσεων ή/και υποστήριξης των εφαρμογών που κατέχετε, καθώς και τον τρόπο ανανέωσης αυτών.
 • Προσφορές για είδη ή υπηρεσίες της εταιρείας μας.
 • Νέες δυνατότητες και τρόπους αξιοποίησης της εφαρμογής που κατέχετε.
 • Νέα από τον κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας.
 • Οικονομικά στοιχεία που αφορούν στις συναλλαγές με την εταιρεία Infosupport Α.Ε.Ε. (π.χ. οικονομικές καρτέλες λογαριασμού)

Σας δηλώνουμε ότι:

 1. Τα στοιχεία σας, δεν θα δοθούν σε κανέναν άλλο φορέα / επιχείρηση / οργανισμό, οπουδήποτε κι αν εδρεύει ή εκπροσωπείται. Τα στοιχεία αυτά δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς άλλης εμπορικής προώθησης.
 2. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε οποτεδήποτε να σας γνωστοποιηθούν τα στοιχεία που μας έχετε δώσει και να λάβετε αντίγραφό τους, με απλό έγγραφο αίτημά σας.
 3. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση των στοιχείων σας, με απλή έγγραφη γνωστοποίηση σας.
 4. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό, ή διακοπή επεξεργασίας, ή διαγραφή των στοιχείων αυτών, με απλό έγγραφο αίτημά σας.
 5. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την μετακίνηση (μεταφορά) των στοιχείων που μας δώσατε σε άλλο φορέα.
 6. Τα στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για επεξεργασία με αυτοματοποιημένα μέσα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

H προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική υπόθεση για εμάς!

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα