• Ώρες Λειτουργίας
 • Δευτέρα - Παρασκευή
 • 9:00 πμ - 5:00 μμ
Business Intelligence & αποδοτικότητα επιχείρησης

Business Intelligence & αποδοτικότητα επιχείρησης

ΝΕΑ


Η Business Intelligence (BI) ή αλλιώς επιχειρηματική ευφυΐα, είναι μία σχετικά νέα τεχνική στο χώρο της πληροφορικής με πολλά οφέλη στον επιχειρηματικό κλάδο. Τα αποτελέσματα της BI τα συναντάμε σε απλά καθημερινά πράγματα, όπως για παράδειγμα, την θέση που τοποθετούνται τα προϊόντα στα ράφια του super market. Το οποίο αποτελεί  αποτέλεσμα  ανάλυσης καταναλωτικών συνήθειων με μεθόδους BI.

Τι είναι η Business Intelligence;

Η Business Intelligence  αναφέρεται στα εργαλεία τα οποία ενισχύουν τα στελέχη μιας επιχείρησης ή οργανισμού, ούτως ώστε να συλλέγουν να διαχειρίζονται και να αναλύουν τα δεδομένα με σκοπό να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Η Business Intelligence  χρησιμοποιεί τεχνικές που περιλαμβάνει και κατανοεί βασικές  μαθηματικές έννοιες  όπως πιθανότητες, στατιστική, διαγράμματα ροής, effective decision making και τεχνικές managing.

5 τρόποι που η Business Intelligence  θα βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναπτυχθεί

 

 1. Έξυπνη διαδικασία λήψης αποφάσεων

H διαδικασία Business Intelligence έχει σκοπό να συγκεντρώνει και να αναλύει την διάσπαρτη πληροφορία που υπάρχει στην επιχείρηση/οργανισμό σας σε ένα κοινό δίκτυο. Η ύπαρξη ενός τέτοιου συστήματος οδηγεί σε καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις με σκοπό την υψηλότερη οικονομική απόδοση της επιχείρησης σας.

 

 1. Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών (customer service)

 Μια ευχάριστη και εύκολη διαδικασία αγοράς οδηγεί τον καταναλωτή να επιστρέψει και πάλι στην επιχείρηση/ οργανισμό σας με περισσότερες αγορές στο μέλλον. Με την βοήθεια της Business Intelligence μπορείτε να δημιουργήσετε στρατηγικές προσέλκυσης της τρέχουσας πελατειακής σας βάσης, χτίζοντας μια σταθερή μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες σας.

 

 1. Καλύτερη  γνώση πελατολογίου  (Customer knowledge)

Με την πάροδο του χρόνου οι καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν. Τα τελευταία χρόνια το ταξίδι του καταναλωτή απο την ανάπτυξη ενός αρχικού ενδιαφέροντος προς  ένα προϊόν  ή μια υπηρεσία, έως το σημείο της αγοράς του γνώρισε μια τεράστια αλλαγή.

Ο στόχος κάθε επιχείρησης ή οργανισμού σήμερα είναι να επιτυγχάνει το καλύτερο επίπεδο ικανοποίησής των πελατών της. Για παράδειγμα με τη BI έχετε την δυνατότητα να αναλύσετε παρελθοντικά δεδομένα παραγγελιών με σκοπό να κατανοείτε  τις ανάγκες των καταναλωτών σας.

 1. Αύξηση παραγωγικότητας

Με την συλλογή των δεδομένων σε ένα κεντρικό δίκτυο, τα δεδομένα των πελατών είναι προσβάσιμα σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω του cloud,μειώνοντας τον χρόνο διαχείρισης.  Πλέον το προσωπικό που εργάζεται εν κινήσει δεν χρειάζεται να καλεί στα κεντρικά γραφεία για την ανάκτηση μιας πληροφορίας,αλλά μέσα από την εφαρμογή οι πληροφορίες ενημερώνονται αυτόματα.

 

 1. Εξοικονομήστε χρήματα

Με την λειτουργία του Business Intelligence έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε τις τιμές των προϊόντων και των πρώτων υλών που προμηθεύεστε  αλλά και να παρακολουθείτε τις προσφορές των ανταγωνιστών σας. Ακόμα, δημιουργώντας μοντέλα κόστους μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδα σας  σε πραγματικό χρόνο.

 

Η INFOSUPPORT έχει αναπτύξει και δίνει λύσεις με εφαρμογές επιχειρηματικής ευφυΐας όπως το SMARTGi GOVBI παρέχοντας σας:

 • Μια ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα που συνδυάζει εφαρμογές και αναφορές για να παρέχει ένα λεπτομερές στιγμιότυπο της επιχείρησής σας
 •  Απεικόνιση (γραφικά κ.α.) που διευκολύνει την κατανόηση των δεδομένων σας
 • Διαδραστικούς  πίνακες ελέγχου κάνουν την αναφορά και την οπτικοποίηση δεδομένων απλή και κατανοητή για τον καθένα
 • Βελτίωση αποδοτικότητας όλων των υπαλλήλων του οργανισμού παρέχοντας σε όλες τις Υπηρεσίες πληροφορίες σχετικά με τους δείκτες δεδομένων και επιδόσεων
 • Οικονομικές προβλέψεις που οδηγούν σε αποτελεσματικές αποφάσεις
 • Απεικόνιση δεδομένων σε ποικίλα φάσματα χρόνου (έτη, εξάμηνα, τρίμηνα, μήνες κ.α.)

Μάθετε περισσότερα για το SMARTEGi GOVBI ΕΔΩ

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα