• Ώρες Λειτουργίας
  • Δευτέρα - Παρασκευή
  • 9:00 πμ - 5:00 μμ
CRM: Τι είναι;

CRM: Τι είναι;

ΝΕΑ


Ο όρος CRM είναι η συντομογραφία των αγγλικών λέξεων  “Customer Relationship Management” (Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων) και είναι ένα λογισμικό σύστημα που βοηθάει κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης να προσεγγίσει εύκολα κάθε επικοινωνιακή ενέργεια με τους πελάτες και τους προμηθευτές του! Ένα CRM αντικαθιστά  πλήθος υπολογιστικών φύλλων,  βάσεων δεδομένων και διαφόρων εφαρμογών που πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για να αντλήσουν τα δεδομένα πελατών.

>>Το αποτέλεσμα: Οργάνωση, Αποτελεσματικότητα, καλύτερη διαχείριση χρόνου και… χαρούμενους πελάτες!

Πλατφόρμες διαχείρισής πελατειακών σχέσεων όπως τα CRM συλλέγουν και συνδέουν όλα τα δεδομένα από δυνητικούς και πραγματικούς πελάτες σε ένα σημείο. Συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας (τηλέφωνό, e-mail, μηνύματα και meetings), έγγραφα , προσφορές, αγορές και εργασίες που σχετίζονται με κάθε δυνητικό πελάτη και πελάτη. Η ομάδα σας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές τις λεπτομέρειες οποιαδήποτε στιγμή για να κλείσει μια πώληση ή να προσφέρει μια υπηρεσία!

 

Τι κάνει ένα σύστημα CRM?

Η διαχείριση επαφών είναι η βασική λειτουργία οποιουδήποτε συστήματος CRM. Ο σκοπός του είναι να αποθηκεύει και να διαχειρίζεται όλα τα δεδομένα για κάθε είδους επαφή. Στη καρτέλα κάθε πελάτη σας μπορείτε να δείτε το αναλυτικό σχεδιάγραμμα αγορών-πωλήσεων και οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για την συγκεκριμένη επαφή.

Όλα τα δεδομένα συλλέγονται και μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στατιστικά  και την εξέλιξη   των πελατειακών σας σχέσεων. Επιπλέον μπορείτε να αυτοματοποιήσετε  τις εσωτερικές εταιρικές διεργασίες αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας. Για παράδειγμα έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε το CRM σας με το τηλεφωνικό σας κέντρο και να αυτοματοποιηθούν κάποιες διαδικασίες που σε άλλες περιπτώσεις απαιτούσαν ώρες δουλείας.

Με την συλλογή των δεδομένων σε μια πλατφόρμα μπορείτε να βλέπετε όλα την πορεία της επιχείρησης σας , παρακολουθώντας τα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν.

Tο Pylon CRM & GALAXY CRM  της Epsilon Singular Logic, είναι επίσης εναρμονισμένα με την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε. ώστε να πραγματοποιείτε και κρατικές διαδικασίες χωρίς κανένα πρόβλημα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Γνωρίστε το Pylon CRM και το GALAXY CRM ζητώντας από την ομάδα μας μια σύντομη παρουσίαση τους !

PYLON CRMGalaxy CRM

Ακολουθήστε μας στα social media!

    

 

  

OK
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα